BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Az ember, aki a bíróság előtt megszerezheti a Facebookot

A Facebooknak különös bírósági eljárással kell szembenéznie, egy magánember ugyanis azt állítja, hogy egy szerződés alapján a portál szinte teljes egészében az övé.

Paul Ceglia június végén perelte be a Facebookot és annak alapítóját, Mark Zuckerberget. A New York-i bírósághoz beadott dokumentumok szerint Ceglia és Zuckerberg 2003 áprilisában szerződést kötöttek, amelynek folytán a most perelő félé lehet a közösségi portál 84 százaléka – tudósít a Bloomberg.

Ceglia annyiban már sikert ért el, hogy a New York-i legfelső bíró legalább július 9-ig elrendelte a Facebook eszközeinek értékesítési tilalmát. A Facebook a követelés bizarr voltát hangsúlyozta és kiemelte, hogy egy véleményük szerint megszegett 2003-as szerződés semmiképp nem jogosíthatja fel Cegliát ilyesmire.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.