BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

„Michelin Minősített Szakszerviz” program Magyarországon

A Michelin új programot indított, melynek keretében speciális Michelin-minősítést kaphatnak az abroncskereskedések eladáshelyei.

Ezzel az új minősítő rendszerrel, a Michelin hozzájárul ahhoz, hogy emelkedjen az abroncsvásárlóknak nyújtott szolgáltatások színvonala. A Michelin garantálja, hogy azok az abroncskereskedések, amelyek elnyerik ezt a minősítést, maradéktalanul megfelelnek az ügyfélfogadás, a műszaki tanácsadás és szolgáltatások terén támasztott komoly szakmai feltételeknek. Az audit során a Michelin által meghatározott 83 kritériumot vizsgálják az eladóhelyen.

A minősítést csak egy független szervezet által végzett audit sikeres teljesítése esetén kaphatják meg az abroncskereskedések. Magyarországon az auditot a független minőségellenőrzés és rendszertanúsítás területén régóta működő SGS Hungária végzi. A minősítés érvényessége egy év, évente szükséges az auditok sikeres teljesítése ahhoz, hogy a kereskedés megtarthassa ezt az elismerést.

A Minősített Szakszerviz embléma azon erőfeszítéseknek az elismerése, hogy a szakkereskedés minőségi szolgáltatást biztosít az abroncsot vásárló ügyfelek számára, optimalizált munkamódszerekkel, kellemes környezetben. Magyarországon összesen eddig 13 telephely nyerte el a minősítést, amelyet külön embléma jelez az abroncsvásárlók számára.

A Michelin Hungária Kft. megújította az internetes abroncskereskedő keresőjét, annak érdekében, hogy ennek a teljesen új és innovatív kezdeményezésnek még nagyobb hangsúlyt tudjon adni. Ezáltal a keresőn kiemelt szerepet kapnak a Minősített Szakszervizek és általánosságban a vásárlók sokkal pontosabb információt kaphatnak azokról az értékesítési helyekről ahol Michelin abroncsot vásárolhatnak.

Látogasson el a Michelin magyarországi honlapjára, ahol megkeresheti az Önhöz legközelebb lévő Michelin Minősített Szakszervizeket.

További információk: michelin.hu/termékek/abroncskereskedő kereső

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.