BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Klubrádió: Nyertünk és folytatjuk a sugárzást!

Meglepve szerzett tudomást a Klubrádió a Médiatanácsnak a budapesti 92,9 MHz frekvenciával kapcsolatos közleményéről – olvasható a rádió közleményében.

A budapesti 95,3 MHz frekvencia működési engedélye 2011. február 11-én lejár. A hatályos jogszabályok szerint pályázatot kellett volna kiírni erre a sávra még 2009 őszén. Miután a pályázat kiírása a mai napig nem történt meg, a Klubrádió megpályázta a 92,9 MHz-es frekvenciát. A tendert megnyerte, győztességét az ORTT hivatalosan kihirdette.

Ebben a stádiumban a pályázatot eredménytelennek nyilvánítani már nem lehet. A Klubrádió már a pályázatában is kijelentette, hogy természetesen nem kíván egyidőben két budapesti frekvencián működni, majd több beadványban javaslatot tett az átállás módjára. A javaslatokra eddig semmilyen választ nem kapott.

A Klubrádió Zrt. ezúton is kijelenti, hogy vagy a jelenleg használt 95,3 MHz-es frekvencián, vagy a jogerősen elnyert 92,9 MHz-es hullámhosszon folytatni fogja a műsorszolgáltatást.

Mint arról tegnap beszámoltunk, frekvencia nélkül maradhat a Klubrádió, miután a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) eredménytelenné nyilvánította és lezárta a 92,9-es frekvenciára kiírt és két éve húzódó pályázati eljárást. A jelenleg használt, 95,3 MHz-es hullámsáv használati jogosultsága pedig jövő év februárjában lejár.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.