BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A Merkbau Kft. építheti a komáromi új postát

Nettó 192 millió forintért építi fel a komáromi 642 négyzetméteres hasznos alapterületű új postát a kiskunhalasi székhelyű Merkbau Kft. - a Magyar Posta Zrt. Beszerzési és Ellátási Szolgáltató Központ által kiírt tender eredménye a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

Az új posta helye: Komárom, Czibor u. 2. Az építési költséget eredetileg 163 millió forintra becsülte az ajánlatkérő. A legmagasabb ajánlat nettó 248 millió forint volt. A nyertes ajánlatot követő legkedvezőbb ajánlatot a budapesti székhelyű Kalotherm Kft. tette, nettó 195 millió forinttal.

Ajánlatot adtak még be a következő cégek: Lőrinci Építő és Fővállalkozó Kft. (Budapest), VEMÉV-SZER Építő és Szerelőipari Kft. (Veszprém), TANÉP Építő Kft. (Tata), H.-ÉP-FA Kft. (Keszthely), ALTEON Építő, Vállalkozó Kft. (Székesfehérvár), és a Komáromi Posta Konzorcium (Budapest).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.