BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Lókolbász, rozsos kenyér - új helyi termékek a Tescóban

A kis-és középvállalkozásokkal kezdeményezett beszállítói tárgyalások eredményeképp 25 regionális beszállító több mint 100 terméke érhető el Pécs, Szekszárd és Kaposvár Tesco áruházaiban. Az április elsejétől a polcokra kerülő termékek közül több országosan is kapható.

A mostani tárgyalással több mint 230-ra emelkedett azon termékek száma, melyek a Regionális Beszállítói Fórumok eredményeként kerültek újonnan a Tesco áruházakba. Az áruházlánc idén is folytatja Regionális Beszállítói Fórum programját, melynek következő állomása 2011. június 2-án Visegrádon kerül megrendezésre.
 
Április 4-től 25 új regionális beszállító több mint 100 terméke kapható a pécsi, szekszárdi és kaposvári Tesco áruházaiban, az országos választékon túlmenően. A termékek a Tesco-Global Áruházak Zrt. Regionális Beszállítói Fórum programja keretében 2010 novemberében Pécsett rendezett, harmadik beszállítói találkozójának eredményeként kerülnek a polcokra.

Az új termékeket kivétel nélkül a régióban működő kis- és középvállalkozások állítják elő. Olyan specialitások is szerepelnek közöttük, mint a sajtos túra felvágott, a lókolbász, a különböző házi tészta- és lekvárfélék, vagy a magyaros rozsos kenyér.

A mostantól elérhető új hazai termékek között több olyan termék – többek között a régió 24 fajta bora és többféle pécsi pékáru – is szerepel, amelyek az ország összes Tesco áruházában kaphatóak.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.