BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Hamarosan "meggyógyul" a Skype

A Skype rendszermérnökei céges blogbejegyzésben közölték, hogy azonosították a mai, több órája tartó meghibásodás okát és hamarosan javítják a hibát.

Az internetes üzenetküldő szolgáltatás rendszergazdái jelenleg is dolgoznak a szoftver javításán. A Skype az elmúlt időszakban már másodszor mond csődöt hosszabb időre. A vállalat most az ígéri, hogy egy órán belül helyreállhat a normális állapot, a felhasználóknak pedig nem kell manuálisan bejelentkezniük ismét. Az ígéretek szerint amint a probléma megoldódik, a szoftver automatikusan csatlakozik a rendszerhez.

A Skype megfogalmazása szerint egyébként a probléma csak a felhasználók egy kisebb csoportját érinti, ugyanakkor a meghibásodást Magyarország mellett az Egyesült Királyságban, Dél-Koreában és az Egyesült Államokban is észlelték.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.