BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Offenzíva - Fürdőinkbe csalogatjuk az osztrákokat

A Magyar Turizmus Zrt. ausztriai képviselete együttműködésben az Osztrák-Magyar Gazdasági Klubbal, szeptember 6-án egész estét betöltő egészségturisztikai prezentációt és fórumot tartott az osztrák gazdasági élet meghívott vendégeinek.

A szálláshely-statisztikák alapján a külföldi turisták magyarországi egészségturizmushoz köthető kiadásainak harmada – mintegy 170 millió euró – az osztrák beutazó forgalomhoz köthető - írja a Napi Turizmus.

Ausztria hazánk második legnagyobb turisztikai küldőpiaca, ahonnan az éves turisztikai költés az elmúlt évek átlagában 350 millió euróra tehető. A turisztikai célú költésük fele az egészségturizmushoz kapcsolódik, éppen ezért az MT Zrt. célja – az egyik legnagyobb potenciállal rendelkező küldőpiacunkról – további pótlólagos vendégéjszakák generálása.

A fórum része annak az offenzívának, amelyet az MT Zrt. az ősz folyamán is folytat annak érdekében, hogy mind a nagyközönség, mind pedig az osztrák turisztikai szakma részletesen megismerje és elismerje hazánk kiemelkedő egészségturisztikai attrakcióit és szolgáltatásait.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.