BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Szócska, Éger, Papp Magor - Az egészségügy "nagyágyúi", élőben

A Világgazdaság az idei évben "Tulajdonosváltás az egészségügyben – adósságrendezés, költségvetés, finanszírozás, emberierőforrás-helyzet" címmel rendezi meg tekintélyes egészségügyi konferenciáját.

A Corinthia Hotel Budapestben megrendezett eseményen az egészségpolitika alakítói, a szektorális érdekképviseletek és az önkormányzatok is felszólalnak. Szócska Miklós az Egészségügyért Felelős Államtitkárság államtitkára az egészségügyben lezajló tulajdonosváltással kapcsolatos kilátásokról beszél majd, Rácz Jenő, a Magyar Kórházszövetség elnöke pedig "Lehetőségek a V1-es ponton túl" címmel tart előadást a témában.

A konferencia részletes programját megtekintheti itt

Éger István, a Magyar Orvosi Kamara elnöke az egészségügy finanszírozásával kapcsolatos hagyományokkal történő szakítás szükségességéről beszél majd, míg Papp Magor, a Magyar Rezidens Szövetség elnöke azt latolgatja, mennek vagy maradnak-e a fiatal orvosok.

Emellett szó esik az egészségügy gazdaságtanáról, a gyógyszergyártók jelenlegi helyzetéről és arról is, milyen szerep jut az önkormányzatoknak az új helyzetben.

A reggel 9 órakor kezdődő és 14 óra 30-kor végződő konferenciáról a Világgazdaság Online élő videóközvetítésben számol be.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.