BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Jól vizsgáztak a Cs.A.Cs Kft. könyvvizsgálói

Véletlenszerű kiválasztással a Cs.A.Cs könyvvizsgáló társaság két könyvvizsgálója is minőségellenőrzésen esett át a közelmúltban. Mindketten megfeleltek, ami újabb megerősítést adott dr. Cséffai Attila Csaba társigazgatónak, hogy jó úton járnak, felkészült munkatársakkal, a standardok szerint végzik tevékenységüket.

 Dr. Cséffai Attila Csabával beszélgettünk.

– Ha könyvvizsgáló-kötelezett egy jogelőd nélkül alapított vállalkozás, akkor az üzleti év mérlegfordulónapja előtt (december 31-ig) kell megválasztania könyvvizsgálóját. Miért érdemes önöket választani?
– Társaságunk 2009-ben alakult, alapító atyja és az első cégvezetője Cséffai János okleveles könyvvizsgáló volt. A kft. tevékenysége a kezdeti időszakban a költségvetési szervezeteknél végzett belső ellenőrzési munkában teljesedett ki. Ma már azonban a gazdasági élet legkülönfélébb területein (szállítmányozás, szolgáltató és kereskedelmi társaságok, önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok, pénzintézetek) látunk el könyvvizsgálati feladatokat. Mindamellett, hogy gazdasági társaságok átalakulásában, valamint számos és igen jelentős európai uniós támogatás pénzügyi elszámolásának felülvizsgálatában is közreműködünk. A társaság fő tevékenységi köre a számviteli, könyvvizsgálói, adószakértői tevékenység. A megbízhatóság és a szabályszerűség jelentik cégünk alappilléreit, melyeket számos komoly referencia igazol.

– Könyvvizsgálóik utazó könyvvizsgálók. Ez mit jelent?
– Békéscsabától Győrig az ország egész területén látnak el és vállalnak feladatokat. A fővárosban – annak jelentős kiterjedése miatt – állandó budapesti lakóhellyel rendelkező könyvvizsgáló tagja is van a társaságnak.

– Milyen minősítéssel rendelkezik a cégük?
– Egyes gazdálkodók esetében csak minősített könyvvizsgáló cég végezhet jogszabályi kötelezettségen alapuló könyvvizsgálói tevékenységet. Társaságunk a Magyar Könyvvizsgálói Kamaránál bejegyzett cégként működik. Rendelkezik a Magyar Könyvvizsgálói Kamara által kiadott költségvetési, valamint pénzintézeti minősítéssel. Feladatunkat a Magyar Könyvvizsgálói Kamaráról, a könyvvizsgálói tevékenységről, valamint a könyvvizsgálói közfelügyeletről szóló 2007. évi LXXV. törvény és annak módosításainak megfelelően látjuk el. A cégről bővebb információk, elérhetőségek a www.csacskft.hu honlapon találhatók.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.