BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Durva árcsökkenés a görög szállodákban

A görögországi szállodások valószínűleg arra a konklúzióra jutottak, hogy az árak mérséklése hatékony marketing eszköz lehet a krízisidőszakban.

A kedvelt nyaralóhelyek szinte mindegyikén csökkentek a szállodai árak – írja a Turizmus Online a TripAdvisor adataira hivatkozva.

A foglalási portál kilenc népszerű görög úti célt vizsgált, melyek mindegyikéknél csökkentek az árak, közülük két helyen jelentős volt a mérséklődés tavalyhoz képest. A legnagyobb áresés Korfunál tapasztalható, ahol 20 százalékkal olcsóbbak a szállodai szobák tavalyhoz képest.

A tavalyi árait egyedül Mykonos és Santorini őrizte meg viszonylag, írja a Tourexpi. A TripAdvisor szerint miközben a görög gazdaság traumatikus évet zárt, a turizmus növekedést érhet el a népszerű úti célok alacsonyabb árainak köszönhetően.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.