BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A német Opel-központba került a magyar igazgató

Az Opel Magyarország élén az eddigi értékesítési igazgató, Koncz Gábor váltja Kovács Tamást, akit az Opel rüsselsheimi központjában európai operációs igazgatóvá neveztek ki.

Kovács Tamás komoly hazai és nemzetközi autókereskedelmi tapasztalattal rendelkezett, amikor 2005 júliusában az Opel értékesítési igazgatói munkakörébe került. Hamarosan a teljes értékesítési és marketing területet irányította, majd 2009 januárjától a GM Magyarország értékesítési, marketing és szerviz igazgatói pozícióját töltötte be.

Koncz Gábor 1993-ban diákként kezdett el dolgozni az Opelnél, majd az egyetem elvégzése után 1997-ben lépett be a céghez, ahol előbb ügyfélszolgálati területen, majd a márkakereskedőkkel kapcsolatot tartó hálózati igazgatóként, később marketing vezetőként és legutóbb az Opel Magyarország értékesítési igazgatójaként dolgozott.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.