Az 1970 óta a helyszínen működő étterem felújítása és átalakítása három hónapot vett igénybe. A bisztró kialakításával a cég meglátása szerint elébe mennek a megváltozott étkezési szokásoknak, lehetőséget adnak a turistáknak, a helyben lakóknak, dolgozóknak a gyors étkezésre XXI. századi színvonalon. Baldauf László korábban elmondta: az élelmiszer-kereskedelemben betöltött szerepük lehetővé teszi az olcsóbb árubeszerzést, és ezt a piaci előnyt a vendéglátásban is érvényesítik.
Fodor Attila , a CBA kommunikációs vezetője az MTI-nek elmondta: a helyszínen 1970-es évek óta étterem üzemelt, a mostani átépítési munkák három hónapot vettek igénybe. Az első ilyen, élelmiszerüzlethez nem kapcsolódó éttermükben a turistákon kívül a Várban élők és dolgozók kiszolgálását tekintik feladatuknak.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.