BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Rába-üléselemek kerülnek az újgenerációs Suzukiba

Évente mintegy 2,5 milliárd forintos árbevételt hozhat a Rábának az a megállapodás, amelynek keretében a társaság alkatrész üzletága hátsó ülésvázakat és -huzatokat, valamint fejtámlahuzatokat gyárt a Suzuki új generációs modelljébe.

A hat évre szóló beszállítói jogot kemény versenyben nyerte el a Rába Járműipari Alkatrész Kft. a Suzuki ülésrendszerekért felelős Magyar Toyo Seat Kft.-től. Az új járműtípusba beépítendő ülésvázakat, -huzatokat és fejtámhuzatokat a móri üzem szállítja. A termékek különlegessége, hogy kartámaszos, dísztűzött változatban is készülnek.

A most tető alá hozott szerződés révén a Suzuki számára szállított Rába-termékek köre tovább bővült, amely így teljes egészében lefedi a társaság kompetenciájába tartozó, külső beszállítók által elnyerhető termékportfoliót. A 6 évre szóló megállapodás az új modell teljes életciklusára biztosítja a gyártási jogokat a Rábának. Az újonnan elnyert üzlethez egy technológiai korszerűsítési program is kapcsolódik.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.