BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Elfogytak a bérletek a Soundra

A Heineken Balaton Sound szervezői bejelentették, hogy a kibocsátható bérletek elővételben elkeltek.

A fesztiválra mától csak napijegyek kaphatók, illetve a helyszínen még 1000 darab bérlet áll a vendégek rendelkezésére. A 6. Heineken Balaton Sound a megszokottnál korábban, szerdán nyitja meg kapuit, a nyitónapon a nagyszínpadon Ákos, az arénában pedig Afrojack lép fel. A fesztiválon 150 hazai és világsztár lép fel, headlinerként szerepel többek között Avicii, David Guetta, Paul Kalkbrenner és Armin van Buuren. Az eseményre öt nap alatt itthonról és külföldről százezer vendéget várnak Zamárdiba.

„Pénteken és szombaton várunk telt házat a napi 25-27 ezer embert befogadni képes rendezvényre. Már a korábbi években is volt rápélda, hogy elfogytak a bérletek” - mondta Vető Viktória, a rendezvény sajtófelelőse. A Balaton Soundot 2007-óta rendezik meg Zamárdiban. Tavaly a Sziget veszteségét a Volt és a balatoni fesztivál kompenzálta, utóbbi biztos, hogy az idén is nyereséges lesz.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.