BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nem lesz közvetlen légijáratunk Görögországba

2012 október 26-án az Aegean Airlines Budapest-Athén járata átmenetileg leáll, közölte honlapján a Külügyminisztérium.

A Görögországba utazóktól azt kérik, a különböző tiltakozó megmozdulások miatt kövessék figyelemmel a híradásokat, és lehetőleg kerüljék el a tömegdemonstrációk helyszíneit – írja a Turizmus Online.

A nyári szabadságolási időszak befejezését követően, 2012. szeptemberével előreláthatólag ismét állandósulnak a tiltakozó megmozdulások, sztrájkok, munkabeszüntetések Görögországban, elsősorban a nagyvárosokban, Athénban, Thesszalonikiben.

2012 október 26-án az Aegean Airlines Budapest-Athén járata átmenetileg leáll, várhatóan április elejéig nem lesz közvetlen légi kapcsolat Athén és Budapest között. A téli időszakban csak  az ünnepek idején, 2012. december 20. és 2013. január 11. között közlekedik majd a légitársaság, heti 5 alkalommal (hétfőn, csütörtökön, pénteken, szombaton és vasárnap).

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.