BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Új elnökhelyettesek kinevezése a NIH-nél

A nemzetgazdasági miniszter két új elnökhelyettest nevezett ki a Nemzeti Innovációs Hivatalba augusztusi hatállyal. Deák Csaba lett a NIH stratégiai elnökhelyettese, 2010 óta ő töltötte be a Miskolci Egyetem stratégiai és fejlesztési rektorhelyettesi pozícióját. Korábban az egyetem nonprofit kutató és fejlesztő kft.-jének ügyvezető igazgatója, illetve az Innováció Menedzsment Kooperációs Kutatási Központ igazgatója volt.

Korányi Lászlót (58) nevezték ki a NIH kül- és belkapcsolati elnökhelyettesévé. Magyarország tel-avivi nagykövetségén tudományos és technológiai attaséként dolgozott 2007 és 2012 között. Azt megelőzően a Magic (Onyx) Software Enterprises Magyarország ügyvezetőjeként a nemzetközi high-tech cég közép-európai igazgatói posztját töltötte be. Felsőfokú tanulmányait a Budapesti Műszaki Egyetemen, a közgazdasági egyetemen, illetve az angliai Ashridge Management College-ban végezte.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.