BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Török ingatlanok, magyar vevőknek

A török ingatlanokat az ár mellett az egyszerű adminisztráció is vonzóvá teszi, a forgalmazó szerint a tengerparton az építés után megháromszorozódhat az érték.

A törökországi ingatlanpiacon hatalmas lehetőségek mutatkoznak a kisbefektetők részére, amit a hazai invesztoroknak is feltétlenül ki kellene használniuk – mondta Gallyas Igor, a helyi ingatlanok adásvételével foglalkozó www.torokorszagingatlan.hu képviselője. A szakember szerint az ottani piacon az elmúlt tíz évben hatalmas mértékű fejlődés látható, amit a belföldi és a külföldi fejlesztők aktivitása ráadásul tovább hajt.

A szakember szerint több feltétel is a vonzó kategóriába emeli a török, azon belül is a tengerparti apartmanokat. Egy internetes hirdetés tanulsága szerint a közkedvelt Alanya mellett egy 75 négyzetméteres bútorozott, felújított, a hegyekre és banánültetvényekre kilátással rendelkező lakás 30 ezer euróért vehető meg. Egy új építésű, még tervező asztalon lévő, tengerre néző 160 négyzetméteres, kétszintes lakás nagyjából 50 ezer euróba kerül, ami 10 hónapos építés után a tapasztalatok szerint 130-150 ezer euróért cserélhet majd gazdát.
További részletek a mai Világgazdaságban

Világgazdaság Online-->

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.