BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Hét magyar cég mutatkozott be Münchenben

Hét magyar vállalat vett részt a Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) támogatásával a müncheni Electronica kiállításon - közölte a HITA kedden az MTI-vel.

Az elektronikai ipar kétévente megrendezett seregszemléjén az idén 48 országból összesen 2669 kiállító vett részt. A magyar vállalkozások exportpiacra jutását segítő külgazdasági hivatal közleménye kiemeli, hogy Magyarország vezető szerepet tölt be Kelet-Közép-Európában az elektronikai gyártás tekintetében, illetve az iparág jelentős mértékben járul hozzá a hazai GDP-hez. A szervezet ezért tartja fontosnak a hazai elektronikai ipar képviseletét a hasonló rendezvényeken.

A müncheni kiállításon a BHE Bonn Hungary Kft., a Berényvill Kft., az EFI Services Kft., az Elektromont Kft., a Hitelap International Zrt., a Silveria Kft., valamint a Vision SMT Kft. mutatkozott be a közös magyar standon. Az általuk kínált termékek és szolgáltatások 60-90 százalékban exportpiacra kerülnek. Mellettük néhány magyar vállalat önállóan jelent meg a kiállításon, köztük a Videoton, a TI-Elektronikai Kft. és az LP Elektronik Kft.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.