BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Újabb szerencsepénz Pintér volt biztonsági cégének

Ismét Pintér Sándor belügyminiszter volt cége, a Civil Biztonsági Szolgálat Zrt. (CBSZ) adta a legkedvezőbb pályázatot a Szerencsejáték Zrt. által kiírt tenderre.

Az állami vállalat még március 11-én határozatlan időre szóló szolgáltatási szerződést kötött a céggel 73,3 millió forintos értékben személy- és vagyonőri tevékenység, valamint biztonsági takarítás ellátására – derült ki a Szerencsejáték Zrt. honlapján közzétett adatokból.

A Magyar Posta még tavaly novemberben a JNT Security Kft-vel kötött hasonló feladatra szóló szerződést 1,2 milliárd forint értékben határozatlan időre. A JNT a Magyar Posta kizárólagos tulajdonában lévő társaság, amely 2003. áprilisban kezdte meg tevékenységét. A hazai készpénz logisztikai piac meghatározó szereplője is, fő referenciái között a Szerencsejáték Zrt. is szerepel. A CBSZ (fő referenciái között a Magyar Postát említi) a JNT egyik alvállalkozója. 

 Magyar Posta és a Szerencsejáték Zrt. között is született egy 1,9 milliárd forintos megállapodás még tavaly szeptemberben, amely alapján gépi szerencsejátékot és sorsjegyeket is kell értékesíteniük a postásoknak. A CBSZ az Opten céginformációs rendszer adatai alapján is évről évre jobb eredményt ér el. Három esztendővel ezelőtt az értékesítés nettó árbevétele 5,4 milliárd forint volt, majd 2010-ben 6,1 milliárdot, 2011-ben pedig 7,8 milliárd forintot könyvelhettek el.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.