BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Telekom-meglepetés a szuperkasszákhoz

A Magyar Telekom havonta nettó 2300 forintos díj ellenében biztosítja a NAV rendszere és a szuperkasszák közötti adatkommunikációt lehetővé tevő szolgáltatáscsomagot. A távközlési cég az Alt Cash Kft.-vel fogott össze a kereskedők kiszolgálására.

A Magyar Telekom – a várható adatforgalom alapján kalkulálva – nettó 2300 forintos havi díj ellenében biztosítja a pénztárgépet üzemeltető kis- és középvállalati ügyfeleinek a jogszabályban előírt, a NAV rendszere és a pénztárgép közötti adatkommunikációt lehetővé tevő szolgáltatáscsomagot. A szolgáltatáscsomag elérhető minden, pénztárgépet használó ügyfél számára. A társaság tervei közt szerepel kedvezményes megoldások bevezetése is kis- és középvállalati ügyfelei részére.

A Telekom szolgáltatáscsomagjával kínált, az Alt Cash által forgalmazott pénztárgépekbe a hazai Intelliport Solutions által fejlesztett és a szintén hazai Videoton által legyártott Adóügyi Ellenőrző Egységek (AEE) kerülnek beépítésre. Az Alt Cash Kft. augusztus 6-án kapott forgalmazási engedélyt a NAV előírásainak megfelelő pénztárgép modellre.

Az engedéllyel rendelkező pénztárgép modellek esetében a jogszabályi előírásnak megfelelő adatkommunikáció a Telekom szolgáltatáscsomagjával együtt biztosított SIM chipekkel valósul meg, amelyek minden magyarországi – saját hálózattal rendelkező – mobilszolgáltató hálózatára képesek kapcsolódni, és adatátviteli kapcsolatot fenntartani a NAV rendszerével.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.