BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Moszkvai üzletnyitásra készül a CBA

Hungarikum Delikát üzletet kíván nyitni Moszkvában a legnagyobb magyar tulajdonban lévő élelmiszer-kereskedelmi hálózat, a CBA.

A magyar élelmiszerek, például húsok, mézek, borok, pálinkák, konzervek minden várakozást meghaladó sikert arattak  a múlt heti Arany Ősz elnevezésű moszkvai élelmiszeripari vásáron, ahol az áruházlánc közel félszáz féle élelmiszert – köztük saját gyártású borait, pálinkáit és lekvárjait – mutatott be és kóstoltatott meg a kiállítás látogatóival. 

Amint Fodor Attila az áruházlánc kommunikációs igazgatója elmondta, a tapasztalatok alapján a CBA úgy döntött, hogy belép az orosz piacra is. A csoport eddig hat környező kelet-közép-európai ország helyi élelmiszerkereskedelmi csoportjával alakított ki társulási kapcsolatot. 

A CBA a 2000-es években kezdett a határon túl is terjeszkedni. Mára a bolgár CBA Bulgária, a cseh Druzstvo CBA, a horvát NTL, a lengyel Nasz Sklep, a szlovák CBA Slovakia és a román CBA Nord West együttesen csaknem 6 ezer CBA-logóval ellátott egységet üzemeltet. A magyarországi üzletek száma összesen 3225.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.