BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A vártnál jobban alakultak a Yahoo negyedéves eredményei

Éves szinten nőtt a Yahoo profitja, a bevétele azonban tovább csökkent - közölte az internetes szolgáltató a keddi New York-i tőzsdezárást követően. A cég árfolyama csaknem 5 százalékos mínuszban állt a tőzsdeidőn túli elektronikus kereskedésben.

A cég bevétele 6 százalékkal 1,27 milliárd dollárra esett a december végével záródott három hónapban, a negyedik egymást követő negyedévben csökkent. A szakértők kisebb, 1,2 milliárd dolláros negyedéves bevétellel számoltak.

A cég adózott eredménye 28 százalékkal 348,2 millió dollárra, részvényenként 33 centre ugrott a 2012 utolsó negyedévi 272,3 millió euróról, részvényarányosan 23 centről.

A szakértők által inkább figyelemmel követett egyszeri tételek nélküli profit 46 cent lett részvényenként a tavalyi utolsó három hónapban, meghaladta a 38 centes elemzői várakozást.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.