Pan Gang, a Yili igazgatótanácsának elnöke kijelentette, fontos kérdés, hogy a jövőben milyen tejtermékre van szüksége Európának és a k+f központ az európai piac számára végzi a fejlesztéseket.
A Wangeningen Egyetem vezető helyen áll az európai élelmiszer-tudományokban. Az egyetem közelében számos világszínvonalú élelmiszer-tudományi kutatóintézet működik, ezért a környéket „az élelmiszerek Szilícium-völgye" néven is emlegetik.
A belső mongóliai vállalat novemberben már stratégiai partnerségi megállapodást kötött az olasz Sterilgarda Alimenti SpA-val, és így olyan technológiákhoz jutott, amelyekkel javíthatja a tej minőségét. Az olasz cég ugyanis a káros baktériumokat valamint a szennyeződéseket kiszűrő technológiával rendelkezik, így tartósítószer nélkül is 4-8 hónapig eltartható a tej.
A Yili ugyanakkor nem csak Európára koncentrál. Tavaly azt is bejelentette, hogy 1,1 milliárd jüant szán egy – kizárólag a kínai piac számára dolgozó – gyermek-tejtermék gyár építésére Új Zélandon.
A tavalyi első háromnegyedévben a Yili árbevétele 36,5 milliárd jüan volt (5,9 milliárd dollár), az adózott eredmény pedig 82 százalékkal 2,52 milliárd jüanra emelkedett.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.