BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Átadták a 4-es metrót, déltől már utazhatunk is vele

2014. március 28-án (pénteken) déltől vehetik birtokukba az utasok az M4-es metró vonalát - olvasható a BKK Facebook oldalán.

Az új metró már ezen a napon is késő esti üzemzárásáig közlekedik, a felszíni hálózat ugyanakkor pénteken még nem változik: a buszok délután is az eddig megszokott menetrend szerint és útvonalon közlekednek, és az új kelenföldi buszvégállomást sem adjuk át a forgalomnak – egészen másnapig. 2014. március 29-én, szombaton az első járatindulástól ugyanis életbe lépnek a korábban bemutatott felszíni tömegközlekedési változások - olvasható a BKK Facebook oldalán.

Az M4-es metrón március 28-ai (pénteki) déli indulásától az esti utolsó járatig, valamint március 29-én és 30-án (szombaton és vasárnap) egész nap díjmentesen lehet utazni. A kedvezmény a felszíni járatokra és más metróvonalakra nem vonatkozik. Március 31-én (hétfőn) üzemkezdettől az új metróvonal is a megszokott díjszabás szerint vehető igénybe, mint Budapest tömegközlekedési hálózatának új gerincvonala. Részletek a www.bkk.hu/m4 oldalon.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.