BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Malévos lakáskölcsönt is lehet venni

A Malévet felszámoló Nemzeti Reorganizációs Nonprofit Kft. nyilvános pályázattal próbálja értékesíteni a 2 éve csődbe jutott nemzeti légitársaság hat egykori dolgozójának, lakáskölcsön szerződésből eredő, összesen 1,7 millió forintos követelését. Péntekig lehet ajánlatokat tenni. A felszámoló nem járt sikerrel a Külügyminisztériummal szemben fennálló, kamatokkal növelt, 87,4 millió forintos követelésre kiírt pályázattal, ezért hamarosan újra meghirdeti. A balatonlellei üdülőingatlant is árulják, amely 323 millió forintot érhet.

Nem érkezett ajánlat a Malév Express színeiben korábban repülő Bombardier CRJ típusú repülőgépre. A gép közel 15 ezer órát repült. A felszámoló már csak 1,7 millió dolláros áron hirdeti meg, korábban ennek dupláját szerette volna megkapni vételárként. Egy 50 millió forintért meghirdetett ingóságcsomag viszont gazdára talált. A több mint ezer volt Malév-dolgozó által követelt milliárdokat azonban mindebből nem lehet kifizetni. A malévosok még március végén tüntettek is, de hivatalos választ nem kaptak, így továbbra is bizonytalan, hogy mikor, hogyan, miből és ki fizeti ki a járandóságukat. A felszámolás határidejét vélhetően meghosszabbítják.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.