BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Moszkva túl drága, Mumbai túl koszos a turistáknak

Lehet, hogy gazdag történelmet és domináns politikai szerepet tudhat magáénak Moszkva, de a turisták mégis megszavazták a legrosszabb városnak - írja az Independent.

Ezt azt jelenti, hogy sem a vendéglátással, sem az ott élők kedvességével nem elégedettek a szavazók. A legnagyobb problémát többek között az jelenti, hogy kevés a bolt és azok is nagyon drágák az európai vendégek számára.

A TripAdvisor éves felmérése 54 ezer turistát kérdezett meg, összesen 37 kiemelkedő turisztikai célpontot megjelölve. Moszkva mellett Mumbai is hasonlóan rossz értékelést kapott, ahol a leginkább a koszos utcákat kifogásolták.

Meglepő módon, a Dominikai Köztársasághoz tartozó Punta Cana sem ért el túl jó helyezést, irónikus módon jegyezte meg az Independent, hogy lehetséges, hogy azért kaptak ilyen rossz pontokat, mert nem tudtak mást csodálni, csak az óceánt.

A felmérésben a legjobb helyezést Tokió érte el, itt szinte az összes kategóriában előkelő pontokat szereztek. Jó helyezést ért el New York, Barcelona és Isztambul is.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.