BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Az állásával játszik, aki sok vb-t néz? Rövidített munkanap a franciáknak

Nem a mai nap a legideálisabb túlórázásra a franciáknak a futball-világbajnokság mai meccse miatt. Az este 6-kor kezdődő Franciaország-Nigéria meccs miatt számos munkáltató rövidített munkanapot hirdetett meg, a kevésbé szerencsések viszont csak munkahelyükön kihelyezett kivetítőn szurkolhatnak. A meccs tétje nagy, a nigériai csapat komoly ellenfelet jelent. A nyolcaddöntő mai meccse minden kétséget kizáróan nézettségi rekordot érhet el a mérkőzést közvetítő francia csatornánál amely a rosszabb eredmények idején is kitartott szponzorként a csapat mellett.

A munkáltatók is tudják,hogy minél nagyobb a kockázat, annál nagyobb a lelkesedés így a válogatottnak szinte mindenki otthonról vagy az utcai kivetítőkről szurkolhat.

Sok vállalat vezetői ma szemet hunynak a munkaügyi jogszabályok felett is, ugyanis a francia törvények alapján a munkavállaló akár el is veszítheti állását a nem kizárólag szakmai jellegű internethasználat miatt.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.