BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Óriásit nyert egy norvég, aki arra fogadott, hogy Suarez újra harap

A világon a legjobban egy norvég focirajongó örülhetett annak, hogy tegnap este az Olaszország-Uruguay meccsen Luis Suarez megharapta Giorgio Chiellinit. A szerencsés norvég úgy gondolta a vb előtt, hogy az uruguayi játékosnak, aki korábban is harapott bele ellenfelébe, újra el fog durranni az agya: 100 koronát, azaz nagyjából 3700 forintot tett fel arra 175-szörös szorzóval, hogy Suarez megharap valakit.

Suarez is nagyot nyert azzal, hogy nem zavarták le a pályáról, a bátor fogadó azonban legalább ennyire boldog lehetett: a nyereménye közel 650 ezer forintnak felel meg.

A nyertes a norvég TV2-nek azt nyilatkozta: a nyereményéből elutazik Angliába ősszel valamelyik meccsre. Ha szerencséje van, akkor Suarezt addig nem igazolják le a Liverpooltól, és személyesen is gratulálhat neki.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.