BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Suarez harap, német-brazil 7-0 - a legbátrabb és legpechesebb fogadók

A magyarok fogadási kedvével a brazíliai labdarúgó világbajnokság előtt sem volt különösebb probléma, azóta viszont minden korábbi rekordot megdönt.

Már a kezdet is erős volt, rögtön a vébé teljes első hetében megdőlt a hagyományos, lottózókban játszható Tippmix árbevételi rekordja. A vb első hete óta összesen közel 10 milliárd forintot tettek meg a Tippmixen és a Tippmixprón. Az érdeklődést az is mutatja, hogy valamivel több, mint kétszer annyi szelvénnyel és téttel fogadtak a tippmixelők az idei bajnokság alatt, mint négy évvel ezelőtt – tájékoztatta lapunkat a Szerencsejáték Zrt.

Az állami vállalat hozzátette: legnagyobb – tétben kifejezve közel 600 millió forintnyi – érdeklődést eddig a holland–argentin elődöntő iránt mutatták fogadóink. A meccsenkénti tétek további dobogós helyezettjei a brazil–német elődöntő és a brazil–kolumbiai negyeddöntő, 535 és 525 millió forintnyi téttel. A tippek eddig összesen közel 6 és fél milliárd forint nyereményt hoztak a fogadóknak.

Magyarországon a legbátrabb fogadó 200 forintból nyert 320 ezret egy hatos kötéssel. A vb előtt a Tárki kérdezte a magyarokat, ki fog nyerni szerintük: 39 százalék Brazíliát mondta, 15 százalék Németországot, 13-13 százalék pedig Spanyolországot, valamint Portugáliát. Külföldön még bátrabb mázlisták is voltak. Nyolcan azt is megfogadták, hogy Németország 7-1-re veri meg Brazíliát az elődöntőben, sőt, egy olyan ember is volt, aki 12 ezer forintnak megfelelő pénzt tett fel a 7-0-ás német győzelemre - az ő üvöltését a 91. percben lőtt brazil gólnál inkább ne próbáljuk elképzelni. Egy szerencsés norvég pedig 100 koronát, azaz nagyjából 3700 forintot tett fel a vb előtt 175-szörös szorzóval arra, hogy Luis Suarez agya újra eldurran, és valakit megharap a vb alatt.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.