BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A fogyatékkal élőknek vezet be új csomagot a Vodafone

A Vodafone Magyarország a fogyatékkal élők számára új tarifacsomagokat vezetett be, amelyek flottán belül korlátlan beszélgetést és SMS-küldést tesznek lehetővé - közölte a vállalat.

A most bevezetett két új akadálymentes tarifacsomagot szervezeti tagság nélkül, a Magyar Államkincstár által kiállított hatósági igazolvánnyal, vagy mozgáskorlátozottak számára kiállított parkolási igazolvánnyal is igénybe vehetik a rászorulók. A flottához csatlakozhatnak a fogyatékkal élők családtagjai.

A két tarifacsomag alkalmazkodik a fogyatékkal élők különféle speciális igényeihez, lehetővé téve az akadálymentes kommunikációt. A csomagok a tagok közötti korlátlan belföldi beszélgetés és SMS küldés mellett flottán kívülre is kedvezményes perc- és üzenetdíjakat, továbbá adatmennyiséget is tartalmaznak.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.