BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A vagyonőrök is félhetnek a vasárnapi zárva tartásról

A legtöbb bevásárlóközpont már oly mértékben csökkentette a folyamatosan alkalmazott biztonságiak számát, hogy több vagyonőrt aligha lehet kirúgni az ágazatból – nyilatkozta a Népszabadságnak a Vagyonvédelmi Munkavállalók Országos Független Szakszervezetének elnöke, Tarsoly Antal.

Ha vasárnap nem lesznek nyitva a nagy áruházak és bevásárlóközpontok, kevesebb vagyonőrnek lesz hét végi munkája. Hogy ez jár-e majd elbocsátásokkal, ma még nem lehet tudni. Már csak azért sem, mert az érdekképviselet illetékese szerint sok helyen már most is csak épp annyian dolgoznak, ahányan úgy-ahogy el tudják végezni a biztonsági szolgáltatókra háruló feladatokat - írja a lap.

A válság, a gazdasági visszaesés kezdete óta a marketing- és reklámköltségek után az őrzés-védelem és a takarítás költségeit kezdték el drasztikusan lefaragni a tulajdonosok.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.