BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A magyarországi német cégek vezetőivel találkozott Merkel

A magyarországi német vállalatok vezetői azt szorgalmazták Angela Merkel német kancellárral történt budapesti találkozójukon, hogy a kétoldalú gazdasági kapcsolatok további erősítése érdekében időben, konstruktív egyeztetéseket tartsanak fontos gazdaságszabályozási kérdésekben az összes érintett partnerrel.

A kancellár és a magyarországi német vállalatok vezetői között folytatott megbeszélésen Gabriel A. Brennauer, a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara ügyvezető igazgatójának nyilatkozata szerint a kancellár "igen nagy érdeklődést tanúsított" a Magyarországon működő cégek helyzete és elvárásai iránt.

A résztvevők nyílt eszmecserére használták a találkozót a Magyarországon tapasztalható beruházási feltételekről, amelyek befolyásolják az itteni működésüket - tette hozzá Gabriel A. Brennauer nyilatkozatban. A vállalati vezetők a találkozón hangsúlyozták, hogy a kétoldalú gazdasági kapcsolatok további erősítése érdekében hosszú távon is az időben történő, konstruktív egyeztetésre van szükség az összes érintett partner között fontos gazdaságszabályozási kérdésekben - olvasható a nyilatkozatban.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.