BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Lázár: még így is túl sokan dolgoznak vasárnap

Túl sok, hogy egymillióan dolgoznak vasárnap - véli Lázár János. Ha népszavazás lesz, a kormány adott esetben tudomásul veszi a szavazók döntését.

Magyarországon 4 milliónyian dolgoznak, és közülük egy milliónyian vasárnap is, ami nagyon sok - mondta Lázár János. A miniszter szerint minden olyan lépést érdemes támogatni, ami csökkenti a vasárnap dolgozók számát.

A miniszter úgy vélte: ha a népszavazási kezdeményezésekből referendum lesz, akkor "a kormánypártok ringbe szállnak, és megpróbálják meggyőzni a választókat, illetve adott esetben tudomásul veszik a szavazók döntését".

A Népszava szerint Lázár egy bizalmas találkozón korábban azt mondta: ha népszavazás lesz a zárva tartásról, akkor a Fidesz azt el fogja veszíteni, és visszaáll a korábbi állapot, a most zárva tartó üzletek újra kinyitnak.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.