BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Turisztikai megállapodás Magyarország és Egyiptom között

Turisztikai megállapodást kötött a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) és az egyiptomi Turisztikai Minisztérium csütörtökön Budapesten, a dokumentumot Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter és Számeh Sukri egyiptomi külügyminiszter írta alá a Parlamentben.

Varga Mihály beszédében kiemelte: az idegenforgalmi szektort érintő megállapodás a vállalkozások, a szakemberek és az államok közötti jó gyakorlatok és tapasztalatok cseréjét, a két ország közötti turisztikai kapcsolatok erősítését segíti elő.

Hozzátette: Magyarország és Egyiptom közötti turistaforgalom növekedéséhez hozzá fog járulni, hogy a Wizz Air május 16-án elindítja heti egy alkalommal közlekedő járatát Budapest és Hurghada között.

Számeh Sukri egyiptomi külügyminiszter fontosnak nevezte, hogy Magyarországgal nemcsak a turizmust érintően, hanem politikai-gazdasági és más területeken is együtt tudnak működni. Magyarország Egyiptom számára fontos ország - jelentette ki.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.