BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Tízmilliárd forinttal nőtt a Coop bevétele

A Coop-csoport 2014-ben 560 milliárd forint árbevételt ért el a 2013. évi 550 milliárd forinttal szemben - közölte a Co-op Hungary Zrt. a társaság közgyűlését követően. A cégcsoport nyereségéről nem közöltek adatot.

Tóth Géza, a Co-op Hungary Zrt. vezérigazgatója a cég közleményében rámutatott arra, hogy tavaly a Coop-üzletek kismértékű forgalomcsökkenést mutattak ki, ami elsősorban a dohányáru értékesítésének kieséséből adódik.

Tóth Géza kiemelte, hogy jelentősen nőtt a Coop törzsvásárlóinak száma, a kártyával rendelkező vevők egyre többen vannak, számuk várhatóan még az idén eléri az egymilliót.

A Co-op Hungary Zrt. közgyűlését követően megtartották a Co-op Hitel Zrt. közgyűlését is.

Rédei István, a Co-op Hitel Zrt. igazgatóságának elnöke a közgyűlést követően a közleményben úgy nyilatkozott, hogy nincs a Co-op Hitel Zrt. állományában kétes követelés, a társaság működése során még nem kellett követelést veszteségként leírni.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.