BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Fővárosi cég is labdába rúghat GINOP-os pályázatokon

A cégek külpiacra lépése támogatásának EU-pályázati lehetőségeit ismertette Madarász András, a GoodWill Consulting Kft. értékesítési igazgatója a VG exportkonferenciáján.

A cégek külpiacra lépése támogatásának EU-pályázati lehetőségeit ismertette Madarász András, a GoodWill Consulting Kft. értékesítési igazgatója a Világgazdaság exportkonferenciáján.

Madarász András kiemelte: a szabályok szerint a GINOP forrásait a vidéki telephellyel rendelkező cégek esetében használhatók fel, azonban jó tudniuk a fővárosi, Pest megyei cégeknek, hogy ha a pályázat beadásáig elindítják a vidéki telephelyre vonatkozó bejegyzést, akkor elindulhatnak GINOP-os pályázaton.

Fontos tudni azt is, hogy addig nem lehet GINOP-pályázaton elindulniuk a cégeknek, amíg egy előző, GOP-os pályázat nincs lezárva.

Az innovációs pályázatokon jelents bérköltséget lehet elszámolni, ezért ezek a kiírások igen népszerűek a cégek körében.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.