BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ez a bátor sportfogadás! Így kell ötezer angol fontot nyerni egy jó tippel

A szerencse forgandó - és most nem csak a Leicester csapatára mosolygott rá, hanem arra a szurkolóra is, aki a kiesés elkerülése után megfogadta, hogy karácsonykor már vezetni fogják a bajnokságot.

Bízz a csapatodban, megéri - ez járhat most annak az angol szurkolónak a fejében, aki 5000 fontot nyert az év egyik legszerencsésebb fogadásával.

A bátor szurkoló még nyáron fogadta meg azt, hogy a Leicester fogja vezetni az angol bajnokságot karácsonykor - a csapat az előző szezont a 14. helyen zárta, hat ponttal a kieső zóna fölött. A szerencsés fogadó öt fontot tett fel arra, hogy karácsonyra a bajnokság élén lesznek. Volt miből megünnepelnie, hogy a Leicester tegnap legyőzte az Evertont, és ezzel bebiztosította a karácsonyi első helyét - a fogadóiroda ezerszeres szorzóval fizetett neki.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.