BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Szeretne ma boltba menni? Itt a lista, mi lesz nyitva!

Nem mindenhol térnek még át az új rendre ma, de sok üzlet már most úgy döntött, él a vasárnapi nyitvatartás lehetőségével.

Ma már országszerte kinyithatnak a boltok, miután Áder János pénteken aláírta a boltzár eltörléséről szóló törvényt.

A javaslatot hétfőn nyújtották be, kedden pedig már meg is szavazta a parlament. Így elvileg minden adott ahhoz, hogy a boltok már most vasárnap is kinyissanak. Ezzel a lehetőséggel azonban nem mindenütt éltek. A Mindenár.hu összesítette azokat az üzleteket, melyek vasárnap már nyitva lesznek.

Az Auchan 14 üzletét nyitja ki, a Spar az eddigi nyitvatartásnál marad, csak fokozatosan vezeti be az új munkarendet vasárnaponként, a TESCO pedig 147 boltját nyitja ki. Az Aldi azt közölte: minden üzletüket kinyitják már most. A Penny Market szintén mindenhol kinyit, 200 százalékos bérpótlékot kínálva a dolgozóiknak. Az IKEA egyelőre annyit közölt: átvizsgálják a nyitvatartásukat.

A BKK folyamatosan egyeztet az üzletláncokkal, és biztosítja azoknak a hipermarketek az elérését, amelyeket a tömegközlekedés csak akkor érint, ha azok nyitva vannak - közölték.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.