BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Újra piacra dobják a Nokia 3310-est

Hat nap egyetlen töltéssel, 150 telefonszámos memória, és Snake - ezt kínálja egy francia nosztalgiacég a Nokia tizenhat éves telefonjával.

Nagy dobásra készül a Lekki nevű francia cég: a vállalat, amely már több régi nagy kedvenc terméket tervezett újra - például újraalkotta az eredeti Gameboyt és a Tetrist - hamarosan piacra dobja a Nokia 3310-es telefont.

Az idén 16 éves telefonok újratervezett verzióját 80 euróért árulják. A Nokia 3310-es mindent tud, amiért másfél évtizeddel ezelőtt az egyik legnépszerűbb telefon lett, például már 150 telefonszámot el tud tárolni a memóriája, és ami még ennél is többet jelent: újra megjelenik rajta a legendás kígyós játék. Ugyan az internetet el lehet felejteni, az is szokatlan lehet az okostelefonokhoz szokott vásárlóknak, hogy a telefon egy töltéssel akár hat napot is kibírhat.

A Le Figaro tudósítása a régi-új telefonról azt is felidézi: Franciaországban egyre nagyobb üzlet az évtizedes kedvencek felelevenítése. A Cheerz nevű cég például nemrég újra piacra dobta a Polaroid fényképezőképet, de a korai Alcatel telefonok is népszerűek, ahogy a bakelitlemezek is jól fogynak évtizedekkel a fénykoruk után.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.