BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Hatszáz forintból egymilliós nyeremény - ő a legszerencsésebb fogadó

A szerencsejáték is pörög az Európa-bajnokság alatt, a magyar válogatott meccseire minden eddigi rekordot megdöntő mennyiségű fogadás érkezik.

Közel egymillió forintot nyert egy bátor fogadó, mindössze 600 forintos szelvényéből - írta meg a Népszabadság. A játékos három tippből hozta össze ezt a nagy nyereményt: pontosan megmondta, hogy a magyar-osztrák meccs félideje 0-0 lesz, majd utána nyerünk 2-0-ra, a Copa Americán pedig Chile 4-2-re fogja megverni Panamát.

A sportfogadás korábban elképzelhetetlennek hitt rekordokat dönt meg az Eb alatt. Az eddigi legtöbb fogadás, amit magyar válogatott meccsre kötöttek, a tavalyi norvég-magyar pótselejtező volt, ami akkor 539 ezres rekordot jelentett, ehhez képest most a magyar-osztrákra 910 ezren, a magyar-izlandi meccsre pedig 977 ezren fogadtak.

A TippMixprón az EB-t megelőző hetekben 295 játékos fogadott arra, átlagosan mintegy 600 forintban, hogy Magyarország nyeri meg az Eb-t.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.