BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nagyobb sebességre kapcsolt a Telekom és az Ericsson

A Magyar Telekom az Ericsson Magyarországgal közösen tesztelte az 1200 Mbps letöltési sebességet lehetővé tevő mobiltechnológiát a Budapesten megrendezett Regionális Digitális Csúcstalálkozón.

A ma még csak laboratóriumi körülmények között bemutatható továbbfejlesztett 4G+ technológia radikális – körülbelül háromszoros - teljesítménynövekedést jelent a jelenleg publikusan elérhető leggyorsabb mobilinternetes lehetőségekhez képest.

„Egy olyan sebességet és technológiát mutattunk be partnerünkkel, amely már a jövő hálózati igényeire ad választ, amikor a hálózatba kapcsolt több milliárd eszköz egymással is kommunikálni fog, és elérkezik a dolgok internetének (IoT) korszaka” – mondta el Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom vezérigazgatója.

A kereskedelmi hálózaton demonstrált sikeres korábbi teszteket követően a mai esemény egy fontos továbblépés az Ericsson és a Magyar Telekom közötti együttműködésben - Éry Gábor, az Ericsson Magyarország vezérigazgatója.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.