BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

BirtOkos: Mobiltelefon szolgáltatást indít az agrárkamara

Telekommunikációs szolgáltatást indított a mai nappal a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) – jelentette be mai sajtótájékoztatóján Győrffy Balázs a szervezet elnöke. A köztestület 100 százalékos tulajdonában álló NAK Telekommunikációs és Szolgáltató Kft.-t az egykori Magofon Kft. bázisán hozták létre. Tavaly júniusban vásárolták meg a Magofont és új működési elv alapján szolgáltatási szerződést kötöttek a Netfone Telecom Kft.-vel. Ez utóbbi társaság ugyan saját hálózattal nem rendelkezik, de Magyarország egyik legújabb mobilszolgáltatójaként rugalmas, és biztonságot nyújtó technikai háttérrel rendelkezik – indokolta a lépést a kamara. A cég 2014 óta biztosít Magyarországon teljes körűen mobiltelefon, valamint mobil internet szolgáltatást lakossági és üzleti előfizetőknek.

A Magofon ügyfelek migrációjára sor kerül, a jövőben ők is a Netfone ügyfelei lesznek. A váltás számhordozással, az egyedi előfizetői szerződésében meghatározott szolgáltatások változása nélkül valósul meg. A Magofon ügyfelei tehát továbbra is változatlan feltételekkel veheti igénybe tarifacsomagjaikat. Az agrárgazdasági kamara a most elindult tarfiacsaládját BirtOKOS névre keresztelte, s tagjainak igényeinek megfelelően alakította ki. A három BirtOKOS mobiltarifa közös jellemzője, hogy korlátlan lebeszélhetőséget biztosít a csoporton (a kamarának körülbelül 300 ezer tagja van) belül, és ingyenes beszélgetést tesz lehetővé a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara mintegy 650 fős falugazdász-hálózatával. A köztestület úgy számol, hogy az új szolgáltatás fél éven belül nyereséget fog termelni, év végére pedig több ezer új ügyfelet remélnek a kedvező tarifáknak köszönhetően.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.