BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Februárban visszatér a Nokia

Hivatalos az új Nokiák érkezésének időpontja. A közlés mellé egy sejtelmes megjegyzést is írt a gyártó - írja a hvg.hu.

Tűkön ülve figyeli a világ, hogy a Windows-zal való szakítás után miként tér vissza a piacra a világ egykor legnépszerűbb mobiljait gyártó cége, a Nokia. A finnek nemrég már hivatalosan is megmutatták, milyen lesz az első új generációs készülék, a Nokia 6, néhány nappal később pedig egy kémfotón már látható volt a legolcsóbb mobiljuk is. Arról viszont eddig csak találgatások folytak, mikor jön majd a nagy bemutató - tájékoztat a hvg.

Most kiderült, a visszatérést február 26-ra tervezik, vagyis egy nappal az előtt rántják le a leplet a készülék(ek)ről, hogy kezdetét venné a barcelonai Mobile World Congress. A Nokia a Facebook-oldalán jelentette be a dátumot, emellé pedig még egy érdekes dolgot. A finnek további bejelentéseket ígértek, melyekre, ha kíváncsi, itt tud tovább olvasni.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.