BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Olcsóbban vonatozhatnak a természetjárók

20 százalékos utazási kedvezményt biztosít februártól a MÁV-START és a GYSEV a Magyar Természetjárók Szövetsége érvényes klubkártyával rendelkező tagjai részére.

A Természetjáró kártya számát feltüntetik a megvásárolt menetjegyen, utazáskor a menetjegyet és a Természetjáró kártyát együtt kell felmutatni.

A kedvezményes menetjegy másodosztályra érvényes. Első osztály igénybe vétele esetén a kocsiosztály-különbözeti díjat, IC, gyors- és sebes-vonatok esetében a felárat meg kell fizetni.
 
A kedvezményes menetjegy megváltható valamennyi pénztárban, a vonatok fedélzeten a jegyvizsgálónál (ha nincs vagy zárva van az adott állomáson a pénztár), új típusú jegykiadó automatából, továbbá interneten, kioszkból történő átvétel esetén. A kedvezményes jegy otthon nyomtatott formában nem vásárolható.

Világgazdaság Online-->

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.