BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Régi-új marketingvezető a Scaniánál

2017. február 1-jével kezdte meg tevékenységét a közép-európai régió marketing és kommunikációs vezetőjeként Ondřej Koubek. A svéd teherautó- és buszgyártó ismerős számára, mivel 2016 májusáig hasonló területen dolgozott dolgozott munkatársként a Scaniánál Csehországban.

Az elmúlt hónapokban Koubek PR-menedzserként erősítette a cseh és a szlovák Samsung Electronics csapatát, elsősorban a Note7 készülék kríziskommunikációját végezte.

Koubek a Scaniánál közép-európai marketing és kommunikációs menedzserként folytatja munkáját, ő felel a terület tevékenységekért Csehországban, Szlovákiában és Magyarországon.

Ondřej Koubek az Ostravai Műszaki Egyetem Gazdaságtudományi Karának Rendszermérnöki és Informatikai Szakán végzett, és korábban a cseh televízió motorsport programjának szerkesztője, és a Sport 5 Televízió programigazgatója volt.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.