BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Közvetlen járat indul Hévíz és Prága között

Újraindítja a Czech Airlines a Prága és a Hévíz-Balaton Airport között közlekedő közvetlen járatát a nyári repülési szezonra. Április 22. és október 21. között heti egyszer, szombatonként repülnek ATR72 típusú gépekkel.

A cseh vendégek reggel 6.45-kor szállhatnak fel Prágában és 8.05-kor landolnak Sármelléken, 1 óra 20 percre rövidítve a 6 órás autóutat. Hazafelé 20.45-kor indul a járat, amelyre a retúrjegy - illetékekkel és poggyász feladási díjjal együtt - már 30.700 Ft-os áron foglalható. A járat jól kombinálható a napi szintű Budapest-Prága járatokkal, így rövidebb utazásokhoz is ideális lehet.

[caption id="" align="aligncenter" width="600"]Czech Airlines Czech Airlines[/caption]
 
A Hévíz és a Balaton régió fejlesztési terveinek fontos eleme a légi összeköttetés biztosítása, ami ma már elengedhetetlen feltétele a turizmusfejlesztésnek. A fürdőváros célja színes, nemzetközi vendégkör kialakítása, melyben a belföldi vendégek mellett a kelet és nyugat-európai vendégkör is fontos szerepet tölt be.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.