BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Idegenforgalmi adóból fejlesztenek szálláshelyeket Hévízen

A beérkezett idegenforgalmi adóból idén is szálláshelyfejlesztésre lehetett pályázni Hévízen. Az önkormányzat 16 millió forintot biztosított erre a célra, a támogatás mértéke 100 százalékos - közölte a Hévíz TDM Egyesület.

Idegenforgalmi adóból idén is szálláshelyfejlesztésre lehetett pályázni Hévízen, így összesen 11,8 millió forint értékben érkeztek be pályázatok, ami 36 százalékkal több az első, 2016-os pályázati évihez képest  - adta hírül a Hévíz TDM.

[caption id="" align="alignleft" width="600"]Idegenforgalmi adóból idén is szálláshelyfejlesztésre lehetett pályázni Hévízen Kép: AFP Idegenforgalmi adóból idén is szálláshelyfejlesztésre lehetett pályázni Hévízen Kép: AFP[/caption]

Az értesítőket a napokban kapták kézhez a pályázók, jelenleg a támogatási szerződések aláírása tart, sokan azonban már elkezdték a fejlesztések megvalósítását is, hogy a tavaszi szezonban már a vendégek is élvezhessék az eredményét.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.