BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kétmilliárdos fejlesztés a kecskeméti konzervgyárban

A Kecskeméti Konzerv Kft. 1,89 milliárd forint értékű kapacitásbővítő beruházást valósít meg, amelyet a Nemzetgazdasági Minisztérium 948 millió forint vissza nem térítendő állami támogatással segít.

A zöldségfeldolgozással és tartósítással foglalkozó vállalkozás támogatásáról szóló okiratot csütörtökön délelőtt adta át Lepsényi István, a Nemzetgazdasági Minisztérium gazdaságfejlesztésért és -szabályozásért felelős államtitkára Kecskeméten, aki kiemelte: Magyarország csak akkor tud felzárkózni a világ fejlett országaihoz, ha vállalatai fejlődőképesek és versenyképesek.

A Nagyvállalati beruházási támogatási program révén a valós piaci teljesítményre képes cégek megőrizhetik és erősíthetik elért pozíciójukat. E forrásnak köszönhetően azok a vállalkozások sem kerülhetnek versenyhátrányba, amelyek nem tudják igénybe venni az uniós támogatási lehetőségeket - tette hozzá.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.