BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Mit lehet tenni a munkaerőhiánnyal?

A munkaerőhiány megoldásáról, a humánerő-problémák elkerüléséről rendeznek konferenciát Budapesten június 13-án – közölte az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft.

A rugalmas foglalkoztatás elterjesztése a konvergencia régiókban uniós program záró konferenciára mintegy 120 résztvevőt várnak.

A rendezvényen bemutatják a programban 830 hazai kis- és középvállalkozás (kkv) megkérdezésével készített humán diagnózis tapasztalatait, megoldási módokat, lehetőségeket vázolnak a munkaerőhiány megoldására, könnyítésére térségi és vállalati szinten.

A záró konferenciát öt regionális fórum előzte meg, ahol megosztották a tapasztalatokat és jó gyakorlatokat a résztvevőkkel. A fórumok alapján a munkaerő megtartásának egyik fontos eszköze a rugalmas foglalkoztatás széles körű elterjesztése – közölték a szervezők.

Az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft., a Nemzetgazdasági Minisztérium háttérintézményeként 25 éve működik a gazdaságfejlesztés különböző területein, számos hazai és nemzetközi projekt gazdájaként és speciális területek szakértőjeként.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.