BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Papíron kezdődhet az M7-es bővítése

A becsült összegnél valamivel kevesebbérttervezi meg a közbeszerzési pályázat nyertese az M7-es kétszer három sávra történő bővítését.

A becsült, kétmilliárd forintot némileg meghaladó összegnél valamivel kevesebbért, 1,98 milliárd forintért tervezi meg a közbeszerzési pályázat nyertese az M7-es autópálya Balatonvilágos és Budapest közötti szakaszának kétszer három sávra történő bővítését – derül ki az unió hivatalos lapjából, a TED-ből.

A pályázatra két ajánlat érkezett: a Főmterv Mérnöki Tervező Zrt. mellett közösen nyújtott be pályázatot az Unitef-83 Műszaki Tervező és Fejlesztő Zrt., a Roden Kft. és az Utiber Közúti Beruházó Kft. A tendert végül utóbbi csoport nyerte. Az értékelésnél a legfontosabb szempont az ár volt (ez 50 súlyszámmal szerepelt), de a minőségi kritériumoknak is jelentős rész jutott.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.